NAYA CPH er drømmen om et fristed, et fælleskab og et univers der rummer det hele menneske.

Mød ansigterne bag NAYA CPH

Kasper Cetti

Fie er gift med Kasper og medejer af NAYA CPH. Fie er også uddannet Ayurvedisk sundheds -og livsstilskonsulent og  Nordic Kundalini yoga-lærer, derudover Reiki Healer. 

Fie står for flere af NAYA CPH´s kakaoceremonier. 


Fie er NAYA CPHs alt-mulig-kvinde og står for den daglige drift, reception, SOMe, økonomi og alt det bagom der skal få huset til at køre på bedst mulig måde.

Udover huset som er parrets tredje lille kærlighedsbarn, har de to skønne unger og bor på Amager.

Fie Samson Cetti

Kasper er medejer af NAYA CPH, ansvarlig for detoxforløb, B-SDS & Ayurvedisk behandler

Kasper Cetti har i mange år arbejdet med behandlinger på egen klinik, samt haft folk på briksen ved diverse retreats rundt omkring i hele verden.

Desuden er han uddannet åndedrætslærer og Ayurvedisk sundheds -og livsstilskonsulent, Shaman og Reiki Healer. 


Ud over detox forløb, har Kasper har også 1:1 forløb, og holder foredrag og workshops.

Hos NAYA CPH

I huset på Frederiksberg tilbyder vi ayurvediske behandlinger, kropsterapi, yoga, træning, dans events, foredrag, detox og meget mere. 

NAYA Founders


NAYA GROUP er grundlagt af Kristine Swalethorp og Maria Juhl, der begge er blandt landets førende eksperter og undervisere i Ayurveda. Visionen er at bringe Ayurvedas ældgamle og effektfulde redskaber ind i en moderne, nordisk sammenhæng, så endnu flere kan opnå øget livsenergi, glæde og sundhed på en naturlig måde i Danmark.

I dag består NAYA GROUP desuden af investor og partner, Lars Braun Nielsen, samt af et team af højt kvalificerede undervisere, behandlere og samarbejdspartnere.

Allerede i det øjeblik du kommer ind i vores lille oase fra den pulserende gade, mærker du roen sænke sig. Du er nu klar til at nyde og være…

Du finder os her:
Bülowsvej 50A, 1870 Frederiksberg C