Kasper Cetti

Kasper Cetti er foruden Ayurvedisk behandler også uddannet Body SDS behandler, og har i mange år arbejdet med behandlinger og træning fra egen klinik, samt haft folk på briksen ved diverse retreats rundt omkring i hele verden. Desuden er han uddannet åndedrætslærer og Ayurvedisk sundheds og livstilskonsulent.
Kasper tager også mennesker i 1:1 forløb, samt holder foredrag, og laver workshops, som er tilpasset virksomheder.

Fie Samson Cetti

Fie er gift med Kasper og medejer af NAYA CPH. Fie er også uddannet Ayurvedisk sundheds -og livsstilskonsulent og uddannet Nordic Kundalini uddannelsen hos Lila.

Til oktober starter hun sin uddannelse til Reiki-healer. Fie underviser ud fra sin intuition og de Nordisk Kundalini rammer.
Hun bruger det spirituelle aspekt fra Kundalini til at skabe et rum af kærlighed og rummelighed. 

Maria Juhl

I 15 år har Maria været passioneret omkring at skrive bøger, undervise og give Ayurvedaens redskaber videre. Hendes yoga er en kombination af hatha yoga og den ayurvediske viden om doshaerne.
Maria gennemførte fra 2009-2014 intensiv uddannelse indenfor Ayurveda, Yoga og Vedisk filosofi på Chopra Center University, Californien hos Deepak Chopra. Hun har udgivet bøgerne Lev mere – Kæmp mindre: Ayurvedisk livsstil i Norden (2017) og AYURVEDA – FØLG NATURENS RYTME (2019 på Gyldendal).

Kristine Swalethorp 

Kristine har en baggrund indenfor jura og økonomi. Hun er i dag partner i NAYA GROUP og i gang med at tage den 6-årige Ayurveda læge uddannelse ved California College of Ayurveda.

Hun har de seneste 10 år praktiseret de Ayurvediske principper personligt og er i sommeren 2020 flyttet hjem til Danmark efter tre år i USA, hvor hun blandt andet er blevet certificeret Ayurvedisk livsstils underviser ved Chopra Center University i Californien.

Efter at have set og oplevet, hvordan man i USA benytter integreret medicin og hvor central en rolle Ayurveda spiller, er hendes mission at få skabt endnu større bevidsthed samt støtte andre i de Ayurvediske principper, så vi sammen kan blive bedre til at forebygge sygdom i Danmark og opnå det bedste, længste og lykkeligste liv muligt.

Lila Christine Lutz

Lila Cristine Lutz er uddannet Kundalini Yogalærer certificeret fra (KRI) i USA, og underviser i Kundalini Yoga, Meditation, Mindfulness og Healing både herhjemme og i udlandet. Derudover er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999.

Lila har igennem de sidste 20 år arbejdet dedikeret med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag – både gennem yoga og bevægelse og i sine behandlinger blandt andet med klangmassage og lydhealing. Hun har i dag uddannelsen Nordic Kundalini Yoga i samarbejde med NAYA Academy.

Lill-Britt

Myhlenfordth Reffstrup

Lill-Britt har mere end 30 års erfaring indenfor yoga, meditation og forskellige andre aspekter af kroppens velvære. Lill-Britt har uddannelser indenfor Ayurveda, MediYoga, hatha yoga, meditation, spa-behandlinger & healingmassage og samtaleterapi.
Som healingmassør, spa og yogaterapeut favner hun alt fra velgørende kropsbehandlinger og energigivende yogamassage til personlig træning med yoga. Lill-Britts dedikerede mål er, at du finder ro, balance og bliver den bedste udgave af dig selv.

Lill-Britt underviser også i medi-yoga om fredagen. 

Camilla Steen Larsen

Camilla Steen Larsen lever og ånder conscious movement som en livstil - en måde at komme hjem.
Hendes hjerte banker for, at ikke kun er vi hver især unikke og ikke blot vigtige, men nødvendige i en verden, hvor der nu mere end nogensinde er brug for vores mod til at skinne.

Dans har været hendes 'foretrukne sprog' siden hun var tre år gammel. Hun bringer 30+ års erfaring i undervisning i bevægelse og self-leadership og henter inspiration fra adskillige bevægelses former og modaliteter.
Soul Motion, Nia Black, Lifestyle Wellbeing Educator, trænet i Biyun metoden og medicinsk QiGong er et par af de kvaliteter Camilla bringer med til rummet.

Efter at have ejet eget studie i 11 år, Be moved på Frederiksberg, bringer hun fortsat sit arbejde til internationale communities i Europa og USA samt når hun er hjemme i Danmark.

Sanja

Jeg er uddannet ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent og Nordic Ayurveda behandler hos NAYA Academy.

Derudover er jeg også uddannet yogalærer hos LagoCph med speciale i Vinyasa Flow. 

Jeg elsker og brænder for at skabe ro og en afslappet stemning i behandler rummet og give mine klienter en pause fra det travle liv, hvor de kommer ned i deres krop og giver slip, således at de kan heale sig selv indefra. 

Lige nu er jeg at finde i København, hvor man kan booke en tid til en afslappende abhyanga massage med varme ayurvediske olier og aroma-terapi. 

Rikke Holm-Rasmussen

Rikke Holm-Rasmussen er uddannet Ayurvedisk sundheds- og livstilskonsulent fra Nordic Academy of Ayurveda. Rikke er også uddannet lærer. Hun har dyrket yoga i 10 år og undervist børn og unge i yoga nidra i to år.

Rikke har fokus på balance mellem krop, sind og sjæl. Netop yoga nidra har hjulpet Rikke ud af perioder med stress, og hun har derfor et ønske om, at kunne være til rådighed for andre med samme udfordring med at finde balance i hverdagens liv.

Hendes timer er et studie i at balancere krop, sind og sjæl.

Rikke tror på der er en tid til alting. Der tid til at strække og styrke din krop. Og der er en tid til at lægge dig ned og finde ind i en yogisk søvn og restituere.

Lotte Gram-Jensen

Læge, clairvoyant & Ayurvedisk Sundheds- og Livsstilskonsulent

Lotte er uddannet speciallæge i almen medicin, og har arbejdet som læge i små 10 år på både sygehus og i almen praksis.

De seneste år har forståelsen af det hele menneske haft Lottes helt store interesse. Igennem tusindvis af samtaler med patienter, har hun opdaget hvor meget vores sind – dvs vores tanker, følelser og adfærd – har indflydelse på vores fysiske krop. Hun har set, hvor meget den psykologiske del fylder i et helbredproblem, og derfor bruger hun altid tid på at afdække den del. Vi kan ikke adskille kroppen fra sindet og sjælen, hvis vi vil have succes med en behandling.

Lotte har derfor suppleret sin lægeuddannelse med en clairvoyanceuddannelse og senest med den Ayurvediske vejlederuddannelse.I dag har Lotte egen klinik, hvor hun tilbyder holistisk vejledning omkring helbred med udgangspunkt i det hele menneske.Lotte er medunderviser på Ayurveda behandler uddannelsen, samt gæstelærer på vores retreats.


Trine Withagen

Trine Withagen har taget uddannelsen som 200 RYT certificeret Hatha vinyasa yogalærer hos Kula yoga, samt en 100 timers Yin uddannelse hos Cathrine yoga. Hun er en passioneret og nærværende yogalærer, der sætter en ære i, at skabe et autentisk og kærligt rum.

For hendes vedkommende var det ikke kærlighed ved første yoga time, men noget fik hende til at fortsætte. Da hun senere mærkede hvad strækkene, og det øgede nærvær, gjorde for hendes krop, sind og sjæl, blev yogaen en vigtig del af hendes liv.

Derudover er Trine coach og har været selvstændig, hvor hendes hjerte især brænder for sårbare unge.

Majbritt Rasmussen

Majbritt er oprindeligt uddannet regnskabsassistent, og har nu taget springet som ayurvedisk behandler med egen klinik og som behandler i NAYA CPH. Majbritt er også uddannet indenfor japansk lifting, hotstone massage, bms akupunktur og øreakupunktur (smertelindring).

Målet med Majbritts behandlinger er at skabe et trygt rum, hvor du kan slappe af og få en pause fra hverdagen.

Malene 

Jeg hedder Malene og er uddannet og underviser i hatha, yin, restorativ og gravidyoga.
Jeg har flere års undervisningserfaring både fra yogastudier og private hold.
Jeg er uddannet både i Danmark bl.a hos Hamsa yoga og udlandet.
Jeg bor på Frederiksberg med min familie og arbejder lidt som pædagog og bevægelsesvejleder ved siden af mine yogahold.

Geetha

I 2021 afsluttede jeg 200 timers yoga uddannelse fra Hot Yoga CPH i Hatha, Yin og Vinyasa. Senere i 2021 udvidede jeg med 80 timers flow yoga fra SATS, hvor jeg i dag underviser i Hatha, vejrtrækning og meditation. Ved siden af, har jeg også taget healingkursuser hos Sine Parez.

Julia

Julia is a qualified Pedagogue and experienced Holistic Yoga Instructor, enthusiastic about sharing the benefits of yoga, pranayama, mindfulness and meditation through fresh and fun sequences. Julia completed over 500 hours with several yoga teacher trainings in different yoga styles. She believes in teaching a type of yoga that combines movement with a focus upon the breath, to rejuvenate the body, mind and spirit. Her approach is to make her students feel welcome, heard and seen. She loves to nourish and take care of others, creating a safe space for yogis to grow, learn, relax and to flourish into their practice. She shares her passion by teaching regular yoga classes, hosting events and workshops and facilitating at consciousness festivals.