Kurser

Cirkler

Uddannelser

Hos NAYA CPH er vi stolte af også at kunne udbyde forskellige kurser og uddannelser til din nye livsvej eller videre rejse som behandler, facilitator, healer mm.

Self Leadership Training

Who is this for?

Embodied Presence Training is for you if…

-You wish to become a teacher of the work
-You wish to weave Embodied Permission in to your existing work , life or business
-You are ready to learn to be embodied in this present now, free of the story of the past, the future, yourself or another - and be led from there.
-You want to heighten your consciousness and build bridges to your everyday life
-You feel curious to learn refined listening and living life in open curiosity
-You wish to let pleasure and play on purpose be your body’s way of new world leadership
-You wish to speak in somatic language and let the full expression of you become your life’s artistry in motion
-You long for consciously living, loving and leading being an inspiration to yourself and those around you

Embodied Permission is the blend of movement experiences. It consists of a unique mix of inquiry, storytelling, somatic practices, embodied writing, awareness, intentionality, mindfulness and conscious movement.


Reiki healer

Reiki 1

På Reiki 1 lærer du at give healing til dig selv og andre. Det er en weekend der viser dig en ny vej fyldt med lys og kærlighed.

Selvhealing er en vigtig del af Reiki traditionen og Reiki er en healingsform, der giver dig den mulighed. Ved daglig brug af selvhealing, får du mere energi, ro og overblik til at træffe bedre valg i din hverdag. Når du bliver trænet i Reiki, er du fremover altid i stand til at hjælpe dig selv og andre til mere ro og balance.


Kurset indeholder:
4 indvielser
Reikis historie fra Mikao Usui til i dag
Instruktion og træning i selvhealing
Instruktion i at give Reiki til andre
Hands-on træning i fuld kropsbehandling

Cirkler og forløb

KAKAOCEREMONI -med fokus på selvkærlighedI en tid hvor kroppen løber hurtigere end sindet kan følge med, har vi brug for grounding mere end nogensinde før.


Vi sammenligner os med omverden, føler vi skal være noget vi ikke er. Vi har brug for at stoppe op, og give kroppen og sindet en naturlig pause. Vil du tage den pause sammen med os, hvor vi guider dig hjem i dig. Fylde dig op med kærlighed og medfølelse?

Så er denne kakaoceremonien noget for dig. Til dig, som vil forbinde dig med din indre styrke og ro, dig som ønsker et værktøj der kan åbne op, og samtidigt give dig styrken til at stå stærkt grounded i dig selv.

Kasper og Ditte Julie vil under denne kakaoceremoni guide dig fra hoved og ned i kroppen. Guide dig igennem flere ritualer, så du kan mærke dit hjerte og lytte til din sjæls kalden. Dine celler lytter til din indre stemme og skaber din mentale sundhed. Du kan selv omskrive disse overbevisninger eller blokader du evt. måtte have og skabe din virkelighed. Slippe dig selv fri og turde være den du inderst inde er.