Medlemskab

Bliv medlem hos os og få mange fordele, eller vælg en mere uforpligtende løsning med klippekort. Du finder også klippekort til alle vores mange dejlige behandlinger og konsultationer.

Fri Træning

399,-

FRI TRÆNING


Velkommen til NAYA CPH! Som medlem hos os får du adgang til vores små eksklusive hold med yoga, dans og træning. Dette medlemsskab giver adgang til:

- Fri træning (du kan booke seks klasser frem)299,-

Premium 

1.399,-

PREMIUM


Som Premium medlem hos os får du adgang til en månedlig NAYA signatur behandling, vores små eksklusive hold, fællesspisning og meget mere:

- 1 månedlig NAYA signatur behandling (75 min)
- Ubegrænsede klasser


1249,-

“Yoga og behandlinger træner din fysiske og mentale fleksibilitet.
De hjælper dig med at slippe modstand og flyde frit i livet”

Klippekort og andre adgangskort

Intro x 3 yoga/træning/dans

Dette introkort giver dig adgang til tre små eksklusive hold med yoga, dans og træning, lige når det passer dig.

Det udløber efter tre måneder.

299,-

10 x Yoga/træning/dans

Med dette klippekort får du adgang til 10 små eksklusive hold med yoga, dans og træning, lige når det passer dig.

799,-

3 x ayurvedisk behandling

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet.

3.299,-

Klippekort og andre adgangskort

3 x Kropsterapi


En kropsterapeutisk behandling, er en helhedsbehandling, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og hvad terapeuten kan mærke i din krop.

Behandlingen kombinerer dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, ledfrigørelse og afspænding i én og samme behandling. Og så vil der være fokus på dit åndedræt. I store træk er formålet at arbejde med din fysiske og følelsesmæssige last og derigennem forbedre og styrke dit helbred.3150,-

3 x Luksus behandling


Efter signaturbehandlingen, der tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, så står det dig frit for, om du vil afslutte med hovedbundsmassage, chakra afbalancering, ayurvedisk nasya eller sublim ansigtsbehandling med produkter fra det bæredygtige danske brand S:KØN Skincare.


5.150,-

3 x Ayurvedisk konsultation

Læge, ayurvedisk vejleder og clairvoyant Lotte Gram og Ayurvedisk lægeuddannede og NAYA partner Kristine Swalethorp ser dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til, hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde i disse 1:1 konsultationer.

I forløbene vil I både arbejde med at styrke din fysiske krop samt dit psykiske helbred, og der bruges redskaber fra ayurveda som f.eks viden om din dosha-konstitution, meditation, vejrtrækning, yoga, kost og meget mere.4.199,-

Klippekort og andre adgangskort

3 x Signatur hos Nyuddannede behandlere. 

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet.


2750,-

3 x Japansk lifting


Japansk Ansigts Lifting er en behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler og dræner ansigtet for affaldsstoffer.


2000,-

10 x signatur behandlinger


Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Du guides ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra By Korsholm er en stor del af behandlingen. Den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser.

10.000,-

Klippekort og andre adgangskort

4 x 60 min Reiki healing behandling 


Hvad er Reiki?


Healing er en støtte til at skabe balance og helhed i krop og sind, i tanker og i følelser.

Din behandler bruger intuitiv healing og Reikihealing under en behandling.

Reikihealing er et ældgammelt energi system der arbejder med denuniversellelivsenergi. Behandlingen bringer dig i et bedre flow af ro, overskud og livsglæde.


2000,-

unsplash