Fuldmåne Ceremonier

Giv slip på dine blokeringer og skab plads til, hvad du ønsker dig allermest i livet

Fuldmånen symboliserer forvandling, forandring og det at give slip på fortiden, og alt det der ikke gavner os mere, for at kunne skabe plads til manifesteringer og nye ting, der skal spire til noget større. 

Altid smukke blomster mandaler

Soundhealing/lydbad

Orakelkort med personligt budskab

The Moon is magic for the soul and light for the senses.

Det smukke ved naturen, solen, stjernerne og månecyklusen er at alle energierne spiller sammen, og det gør månecyklusen med dens power også i vores menneskelige cyklus.


Det er i mange kulturer og samfund ikke nyt, at man bruger månecyklusen til at fremme sin energi og sundhed. Det er værktøj og samspil, der kan løfte, lette og bringe healing. Derfor vil dine facilitatorer, Fie og Geetha, hjælpe dig i rejsen på at lære at spille sammen, med denne energi, hvor du lærer at bruge din energi til at støtte din udvikling positivt med henblik på at fremme dine ønsker og mål i livet. Lige så vigtigt som samspillet er, er det også at have et åben sind og hjerte uden blokeringer, hvis man vil gå en vej til selvkærlighed fyldt med en højere bevidsthed, hvor man er i kontakt med sine værdier, mens man manifesterer sine drømme og mål.


Din indre styrke og skønhed vil vokse, og du vil blive afklaret på din rejse om dine ønsker og mål.

Månen energien giver adgang til de følelser i din underbevidsthed, dem vi føler på det helt dybe niveau, som vi i den travle hverdag overser eller ikke kommer i forbindelse med. Derfor vil denne ceromoni tage dig på en unik rejse, i at arbejde med dine indre lag, hvor vi med hjælp fra Kundalini yogaen renser ud i blokeringer og med milde stræk fra hatha yogaen åbner kærligt op i vores rodchakra og hjertechakra.


At åbne op er modigt, det er vejen til lethed, glæde, bevidsthed og ikke mindst at skabe muligheden for det liv man ønsker sig. Første del af ceromonien har fokus på at slippe den bagage men ikke længere skal tynges af – den er ikke blot tung, men også oftes fyldt med sorg, stress og tristhed, som kun forstærker os i ikke at være hjemme i vores eget tempel – kroppen og kan hurtig skabe uro i os og omkring os. Derfor skal vi slippe for at gøre plads til det vi gerne vil være og tiltrække.


Herefter åbner vi op for sidste del af ceremonien, hvor Fie og Geetha med musik og meditation vil lade dig komme dybere ind i din meditative rejse, for at sætte fokus på, hvad den kommende månecyklus skal betyde for dig. Afslutningsvis, bruger vi kakaoen til at åbne endnu mere op for hjertet og selvkærligheden, mens vi kommer i kontakt med vores indre og skaber et klarere perspektiv - denne del kan støttes med værktøjer som journaling og målsætning, hvis man ønsker det. 


Nordic Kundalini 


Hver ceremoni kommer til at indholde Nordic Kundalini inspirerede øvelser, som er hjerteåbnende, for den nye tid vi går ind i. 

Nordic kundalini er en dynamisk og meditativ yogaform, der kombinerer det maskuline og det feminine i det fineste samspil. Her er plads til integrationen og det at mærke ind i kroppen og sindet.

Nordic kundalini bruger aromaterapi, klang, mantra og healing.


Nordic Kundalini er foundet af Lila Christine Lutz.

"Brilliant things happen in calm minds"

NAYA CPH

Hvad er ceremonial cacao/kakao ?

Den ceremonialle cacao, som vi bruger denne aften er fra danske Camilles Cacao Love, og er lavet på sjældne Criollo kakaobønner fra Peru.

Kakaobønnerne bliver fermenteret, hvilket aktiverer cacaoens egenskaber. Derefter soltørres de, hvorved flere af kakaoens næringsstoffer bevares. Det er dét, som udgør forskellen på almindelig kakao og ceremonial cacao.


Cacaoen understøtter din Forbindelse ind i dig selv, så du har mulighed for at komme i kontakt med dybere følelsesmæssige lag.

Det er meget værdifuldt, når man arbejder med terapi og traumeforløsning, men det er også en fantastisk egenskab, når du har et pusterum som denne aften, hvor du har plads til at mærke dig selv.


Cacaoens har en intens smag, men vi blander den med de skønneste økologiske krydderier og tilføjer lidt sødme, der gør den helt uimodståelig.


Mød dine facilatatorer


Fie Samson Cetti

Udover at være medejer af NAYA CPH, er Fie uddannet Nordic Kundalini Yogalærer. Fie har en baggrund som Ayurvedisk sundhedskonsulent og Reiki healer.

Fie underviser ud fra sin intuition, så ved hver undervisning mærker hun ind i rummet, og deltagerne.

Hun bruger det spirituelle aspekt fra Kundalini til at skabe et rum af kærlighed og rummelighed.

"Min fornemmeste opgave, er at danne nogle rammer hvor du som deltager føler dig tryg, set og hørt.
Kundalinien har været en øjenåbner for mig, og givet mig styrken til at stå i mit eget lys og bruge min stemme".


Geetha Selvakumar 


I 2021 afsluttede jeg 200 timers yoga uddannelse fra Hot Yoga CPH i Hatha, Yin og Vinyasa. Senere i 2021 udvidede jeg med 80 timers flow yoga fra SATS, hvor jeg i dag underviser i Hatha, vejrtrækning og meditation. Ved siden af, har jeg også taget healingkursuser hos Sine Parez.Praktisk

450 kr per kakaoceremoni. 

Nye datoer kommer snart 

Vi anbefaler:

-Ingen mælkeprodukter 24 timer op til (blokerer virkningen af kakaoen).

-Kom ikke på fuld mave (stop gerne med at spise 2-3 timer op til). Vi anbefaler en let aftensmad.

-Stop med at drikke kaffe 6 timer før.

-Skab gerne en intention med ceremonien (hvad vil du gerne arbejde med, give slip på, mv.)

unsplash