NAYA CPH EVENTS

Tag tid ud af kalenderen til ny inspiration og fællesskab med os andre. Vi tilbyder både tema torsdage, fællesspisninger og weekend retreats & events. Som medlem kommer du gratis til fællesspisning og får rabat på de andre events.

Blid Hatha og kakao

Yoga, kakao, aromaterapi og lydhealing. 

D. 24 februar   

Kl. 14-16.30

Pris 400,-

Blid Hatha yoga er ofte en praksis med lav og rolig intensitet, hvilket gør den velegnet til begyndere og dem der søger en mere blid og afslappet tilgang til yoga.
Hatha yoga sigter mod at skabe balance imellem sind og krop ved at styrke, strække og berolige både muskler og sind.

Fordele ved blid Hatha yoga:

* Forbedre din kropsholdning

* Øger din fleksibilitet

* Beroliger sindet

* Fremmer din koncentration og dit fokus

* Styrker forbindelsen mellem krop og sind


Vi starter denne eftermidag med yogaen for at få åbnet og løsnet op. Så forbinder vi os til kakaoen som er hjerteåbnende og sætter intentionen for det nye år, giver slip på det gamle men også forventninger til hvordan året skal blive for os. 

Herefter guides du ned i et lydbad der beroligerer kroppen og giver din krop en indvendig massage og stimulerer væskerne i din krop. 


Går du og døjer med lidt angst, føler en opgivenhed, stress, bekymringer, og har brug for grounding, så kan lyd være med til at opløse den blokerede energi, der skaber de tunge sindstilstande.

Lydhealing kan være særligt støttende i en åbnings proces og hjælpe med at give slip, finde accept, gå igennem livskriser med ny energi og overskud eller øge dit selvværd.


Vi afslutter aftenen med en sharing circle og orakelkort.

Slow groove workshop

D. 25 Februar 

12.30-14.00

249,-

D. 11 og 25 februar
12.20-14.00
249,-

Max 10 deltagere.
Sloow groove mini-workshop
Hvad kan du forvente?
Groove er en danseform hvor alle kan være med. Der faciliteres et rum hvor vi forenes i simple trin og bevægelser til forskelligt musik, men hvor du får lov at danse på din egen måde,
med din egen energi og intention, så det føles godt i DIN krop.
Til SlowGroove vil vi have et større fokus på “langsommelighed”; blødere, blidere, færre trin, mere fokus på at tune ind på dig og give dig tid og plads til at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Fuldmåne event 

18.00-20.00

350,-


Fuldmånen symboliserer forvandling, forandring og det at give slip på fortiden, og alt det der ikke gavner os mere, for at kunne skabe plads til manifesteringer og nye ting, der skal gro til noget større.


Denne aften sætter vi intentionen sammen, om at give slip. Vi inviterer dig ind i en mindre gruppe hvor vi sammen, laver nogle blide Nordic kundalini inspirerede øvelser, med aromaterapi, samt en mantra meditation for renselse.


Vi drikker en kop ceremoniel cacao, mens vi manifesterer det vi ønsker at slippe. Vi afslutter med en lydhealing og ned i meditation og savasana.


Vi anbefaler, at du har en lille dagbog med til evt. tanker og følelser der måtte dukke op. Og ønsker du at bruge en krystal til at støtte dig i ceremonien er du også velkommen til at tage denne med.


Du behøver ikke at have prøvet cacao før, eller kundalini yoga. Denne aften er for dig, hvorend du er livet.


Hvad er Nordic Kundalini?

Nordic kundalini er en dynamisk og meditativ yogaform, der kombinerer det maskuline og det feminine i det fineste samspil. Her er plads til integrationen og det at mærke ind i kroppen og sindet. 

Nordic kundalini bruger aromaterapi, klang, mantra og healing.


Nordic Kundalini er foundet af Lila Christine Lutz. 


Hvad er ceremonial cacao/kakao ?

Den ceremonialle cacao, som vi bruger denne aften er  fra danske Camilles Cacao Love, og er lavet på sjældne Criollo kakaobønner fra Peru.

Kakaobønnerne bliver fermenteret, hvilket aktiverer cacaoens egenskaber. Derefter soltørres de, hvorved flere af kakaoens næringsstoffer bevares. Det er dét, som udgør forskellen på almindelig kakao og ceremonial cacao.


Cacaoen understøtter din Forbindelse  ind i dig selv, så du har mulighed for at komme i kontakt med dybere følelsesmæssige lag.

Det er meget værdifuldt, når man arbejder med terapi og traumeforløsning, men det er også en fantastisk egenskab, når du har et pusterum som denne aften, hvor du har plads til at mærke dig selv.


Cacaoens har en intens smag, men vi blander den med de skønneste økologiske krydderier og tilføjer lidt sødme, der gør den helt uimodståelig. 350,-

Voice workshop

300kr

12.00-14.00


Soundful Yoga Flow

 

Velkommen til denne workshop, hvor vi integrerer vores subtile stemmelyde i vores yogapraksis, der vil forstærke dine oplevelser både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt ved at skabe centrering og en følelse af sindsro, vitalitet og velvære.

 

Dine vokale toner vil fungere som din vejleder, der hjælper dig med at tune indad og skabe en forbindelse til dit indre og være til stede i nuet, mens dine lydvibrationer sammen med bevægelse skaber resonans og kan bidrage til kropslig fornemmelse, skabe fornyet energi og føre til en dyb følelse af afslapning og indre ro.

 

Jeg vil guide dig i metoden ’Meditativ toning’, som hjælper med at afbalancere dit nervesystem. Vibrationerne fra toningen kan udløse udskillelsen af bl.a. lykkehormoner, hvilket kan bidrage til en positiv følelsesmæssig tilstand.

 

Workshoppen afsluttes med mantra sang og vokal lydhealing, som kan forstærke den spirituelle dimension og give dig en følelse af lethed, forbundethed og åndelig berigelse.

 

Alt i alt kan du se frem til en enestående og dyb oplevelse, der rækker ud over de traditionelle rammer for en yogapraksis. Det er en rejse ind i harmoni og samhørighed, der vil berige din mentale og fysiske træning og kunne overføres til dit daglige liv.

 

Læs herunder hvad tidligere deltagere siger om mine workshops og lidt om min baggrund og tilgange ⬇️

----------------------------------------

Det siger tidligere deltagere:

Vi var til en soundfulness workshop/session med Anne-Mette og var virkelig glade for det. Vi havde ingen erfaring med soundfulness og var lidt spændte, men Anne-Mette fik os hurtigt til at føles os komfortable og afslappede i rummet. Øvelserne, meditationen, dansen og ikke mindst lydende og resonansen gav inspiration til en masse gode tanker, gav en fantastisk ro i sindet og en mulighed for at koble helt fra - også efter vi forlod sessionen. Kan på det kraftigste anbefale Anne-Mette og Soundfulness.

 

Soundfulness er blevet et rum jeg gang på gang vender tilbage til - det er et redskab jeg bruger til både at finde ro, men også til at finde frigørelse. Man føler sig enormt tryg og velkommen i Anne-Mettes hænder, når hun på meget dygtig og kreativ mannér blander og forbinder forskellige dele af terapi og mindfulness.

 

Jeg har deltaget på flere af Anne-Mettes workshops. Det har hver gang været en fantastisk skøn og berigende oplevelse. Anne-Mette er meget professionel, empatisk og nærværende i sin undervisning. Man går derfra opløftet, beriget, reloaded og fyldt med ny energi. Jeg kan derfor på varmeste anbefale at deltage i en af Anne-Mettes workshops.

---------------------------------------

Om mig: Jeg hedder Anne-Mette Bjørg Møllegaard og er uddannet musikterapeut cand. mag fra Aalborg universitet (AAU).

 

Musikterapi er en videnskabelig funderet psykodynamisk behandlingsform, som bygger på musikken og stemmelydens evne til at skabe kontakt og kommunikation klient og terapeut imellem.

 

Jeg er indehaver af Soundfulness og kan på baggrund af flere forskellige uddannelser og erfaringer indenfor områderne; Yoga, sundhed, pædagogik, psykologi samt musik- og lydterapi tilbydet forskellige behandlinger og kombinationsmuligheder hvilket betyder, at jeg kan tilrettelægge den helt rigtige praksis, for at fremme, genoprette og/eller bevare din mentale, fysiske, psykiske sundhed og livskvalitet.

 

I alle mine ydelser arbejder jeg målrettet med krop, stemme og sind og tager afsæt i et holistisk menneskesyn med tilgange fra såvel videnskabenlige musikterapeutiske metoder til yogaens filosofi.

 

Man behøver ikke at have erfaring med hverken sang eller musikudøvelse, da musikalitet betragtes som en medfødt menneskelig ressource som kan sættes i spil også selvom man ikke har tillærte instrumentale eller sangmæssige færdigheder.

 

 

 

300,-

Room to bloom

Dance vibes med Camilla hos NAYA

Pris: 450,- for en workshop,  1200,- for alle tre. 

Room to Bloom Søndags dance vibes med Camilla @NAYA Kom og oplev at lande på gulvet - sammen og hver for sig - i et rum holdt for dig og alt hvad du er - a room to bloom.


3 søndags dance vibes @naya er invitationer til at mødes i community som en afrunding af ugen. Er der nogen bedre måde end at danse ugen af og ind i en ny?


Vi danser med dagens point of view. Vi sidder i stilhed. Vi leger. Vi skriver som en dans med pen og papir. Vi ser, bliver set og modtager hinanden.


“This is a come as you are event”10. Marts • 7. April • 28. April Søndage kl. 15-17.30 @naya_cph Bülowsvej 50A


About the workshop(s):Sunday vibes is an invitation in. Dropping into ourselves in our not so polished ways we practice letting the life force sourcing in us reveal itself - the held back coming untamed - embodied permission given to play on purpose for all that you are to come forth. As somatic practitioners and life sorcerers we continue to unfold and learn. We surrender ourselves setting our intentionality in motion through movement, poetry, art, witnessing and ritual. With equal attention and without preference, we send our awareness in all directions. We listen to the silences within and trust as gravity repeatedly tells us “I have a place for you; it is called here.” A safe container is held with clarity as we ride the cosy confines of comfort as well as the edges of discomfort. We will be in honouring through movement by letting our bodies speak.No previous experience is necessary, only your curiousity and desire to move and be moved. Bring your body and you will be extra prepared. Join us and give yourself permission to fully embody your truth, express your desires, and live, love and lead a life of authenticity, pleasure and fulfillment.


The workshops will be held in Danish, English and the universal language of the body. Embodied Permission moved through the Founder and creator, Camilla Steen Larsen who will be facilitating these Sunday dance vibes. For more about Camilla

www.be-moved.dk

 

Soundbath - Easter recharge 

Soundbath 28 marts 

kl. 15-17.00

295,-

Come start your Easter holidays with a recharging pause - taking this afternoon for yourself to rest and do nothing apart from lying down and closing your eyes to deeply relax and restore. Taking this precious time to soothe and restore your nervous system, soften the body and clear the head from all the external noise so you can check in with yourself - how are you and where you should be going. Treating yourself to something really soothing, nourishing and cup-filling so that you can feel re-centred, re-aligned and recharged with all the calm, lightness and fresh energy for the spring ahead!
During the soundbath we will incorporate a few very simple optional restorative yoga poses to enable your body and mind to relax and soften even more deeply while you’re being held by the sounds and vibrations of beautiful evocative instruments such as the gong, singing bowls, chimes, & rain sticks.

WHAT ARE SOUND BATHS/SOUND THERAPY?
Sound therapy is an ancient technique used as a meditation tool to restore harmony in the physical and emotional body and to relax as it stimulates stress relief and gives a feeling of deep relaxation. The sound vibrations help calm the nervous system and slow down the brain waves so that you can reach a more relaxed, connected and meditative state. After a session people tend to feel more clarity, more centred and ‘in tune’ with themselves.
The best way I can describe my experience of participating in sound baths is simply having the time, space and opportunity to effortlessly process and get clarity about everything happening in- and outside myself.I truly love this spacey yet grounding practice and invite you to come and take some time for yourself to process, relax and find some peace and calm, while being held by the sounds and vibrations of beautiful instruments such as the gongs, singing bowls, chimes, and rattles.Just the experience of being surrounded and embraced by the marvellous sounds and vibrations and sensing their immediate effect is such a beautiful experience in itself!
During the session you will be lying down under a blanket and the only thing to do is close your eyes and relax while different instruments played produce sound vibrations massaging our body internally and take you on a meditative inner journey.PRACTICALITIES:* TIME: Thursday 28. March, 15.00-17.00* PLACE: NAYA Copenhagen - Bülowsvej 50A, Frederiksberg* PRICE: 295dkk

)* BOOKING via https://nayagroup.dk/locations/cph/naya-events/* No need to bring anything apart from something under your head if you would like to feel extracomfortable.Feel free to share this with anyone who would enjoy this experience and need some rest and recentering recharge!
Kika

“The importance of resonans and the power of sound” En stemme workshop med Sudha.

D. 4 april 

Kl. 19-21.30

Pris 300,-

“The importance of resonans and the power of sound”
En stemme workshop med Sudha.
d. 29 Februar 19.00-21.30
300kr

Tag med på en rejse ind i stemmens magiske univers. Vi bruger en toning meditation fra Indien til at “nulstille” vores tankestrøm, aktivere vores energi centre og til at komme til et sted af indre stilhed, hvorfra vores spontane sang fra hjertet kan opstå.

Stemmen er et instrument vi alle bærer rundt på - et instrument som vi alle kan “spille” på. Desværre har mange af os mistet den umiddelbare glæde ved at bruge stemmen kreativt. Ideer om, hvordan vi burde lyde, begrænser vores spontane udtryk. Stemmen er hjertets kanal til at udtrykke sig. Når vi synger sammen, oplever vi en følelse af Oneness. Vores hjerterytme synkroniseres.

Udover glæden ved at synge og udtrykke sig, har de lyd frekvenser vi skaber en stærkt healende kraft. Vi bærer simpelthen rundt på et fantastisk resonans-værktøj, der kan bruges til dyb healing af os selv. Ved at synge sætter vi vibrationer igang i vores krop, som er styrkende for vores helbred.
Ingen erfaring med sang eller stemme arbejde er nødvendigt.

Sudha har i mere end 20 år rejst verden rundt og delt sin passion for meditation og musik. På sine rejser har hun samlet inspiration og lærdom fra mange forskellige kulture og spirituelle traditioner. Det har altid været igennem sang og musik, at Sudha nemmest fandt forbindelsen til hendes egen indre visdom. Hun har i sammenlagt 18 år haft base i Holland, England og Irland, hvorfra hun har rejst ud og givet koncerter og workshops i Australien, Asien, USA og største delen af Europa. Sudha har indspillet tre solo albums med materiale der spænder fra Indiske mantras til Hawaiianske sange, Sufi og Westafrikanske Yoruba chants, samt Buddhistiske mantras fra Tibet og Fjernøsten. Sideløbende har hun været gæste solist på en lang række albums i genre fra smooth jazz til dance.
www.sudhasong.com

Koncert med Kristian Thorsager 

D. 11 april 

Kl. 19-21.00

Pris 150,-

Denne aften byder på det skønneste musik og sang fra Kristian Thorsager.

Han tager sit publikum med på en drømmende rejse.

Aftenen byder på en god blanding af Kristians bedste numre, og der vil også være mulgihed for at synge med på dem du kender i bedste satsang tradition.


Vi glæder os til at byde jer og Kristian velkomne i NAYA CPH.


Kristian Thorsager is a Danish singer/songwriter who works inseveral traditions.
He writes his own songs with English lyrics, and at the same time he is rooted in the ancient yoga practice of Sanskrit Mantra singing.
He has released albums in both traditions.
He has also released two albums with relaxing/meditative music called “Nothing but Peace” and “Beyond”.

The music of Kristian Thorsager is a real treat for the soul.

A rare voice of longing and devotion.

He takes the listener on a journey through the landscapes of a hidden world.


INDRE REJSE // INNER JOURNEY
Breathwork | Spinal Energetics | Reiki | Sound Healing

D. 5 maj 

16.00-18.30

495,-


INDRE REJSE er for dig som er klar til at gå dybere. Vi bruger milde behandlinger til at skabe et fundament for større forandring. Vores mål er at du kommer til at føle styrken i din egen energi og oplever magien i at arbejde med den.

“Hvis du ændrer din energi ændrer du dit liv” - Dr. Joe Dispenza.

Du behøver ingen erfaring; det eneste du skal tage med er din nysgerrighed :-) Du kommer til at ligge på en yogamåtte det meste af tiden, så det er en god ide at tage afslappet tøj på.

De behandlingsmetoder vi bruger komplementerer hinanden - og hjælper os med at gå dybere:

Breathwork
Vi bruger åndedrætsteknikker til at åbne op, skabe mere energi flow i kroppen - og komme ind i en meditativ tilstand hvor kroppen kan få lov til at give slip på det gamle og skabe plads til det nye. Nogle oplever det som en dyb meditation, andre oplever det mere fysisk eller følelsesmæssigt.

Spinal Energetics
En behandling som arbejder med rygsøjlen, nervesystemet og energifeltet for at skabe forandring på det fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle plan. Vi aktiverer specifikke energi-rige punkter på eller tæt på din krop. I takt med at du forbinder dig dybere med din energi og indre visdom kan du opleve bølgende bevægelser gennem rygsøjlen, små ryk, vibrationer etc.

Reiki
En mild behandling som skaber balance og optimerer vores energi flow gennem hele kroppen. Reiki er beroligende for systemet og hjælper os med at integrere nye skift i vores energi. Vi arbejder intuitivt - enten med vores hænder på eller lige over din krop.

Lydhealing
Dybt afslappende og regenererende. Lydhealing harmonerer vores fysiske krop og energi og hjælper os med at komme i dybere kontakt med os selv. Vi bruger lyd (syngeskåle, rattle etc.) til at hjælpe dit system ind i dyb, meditativ afslapning så du kan integrere workshop-oplevelsen.


unsplash