Priser


Signatur behandling


Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter.

PRIS: 1149 KR / 3 BEHANDLINGER – 3299 KR.

Signatur behandling m. infrarød sauna


Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter.

Behandlingen afsluttes med 30 min i infrarød sauna, som booster den udrensende effekt af behandlingen og bringer varme ind til hver en celle af din krop. Det er muligt at gå i bad hos os bagefter.

PRIS: 1449 KR / 3 BEHANDLINGER – 4199 KR.

NAYA EXCLUSIVE – MED SHIRODHARA (120 min)


Den udvidede signatur behandling tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den eksklusive behandling er inklusiv 30 minutters Shirodhara – en traditionel Ayurvedisk behandling, hvor varm olie strømmer på din pande, og sindet stilnes.

PRIS: 3 BEHANDLINGER – 5250 KR.


KROPSTERAPI V. KASPER CETTI (75 min)


Kropsterapien sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

PRIS: 950 KR / 3 BEHANDLINGER – 2700 KR.


Priser


NAYA 1:1 AYURVEDA KONSULTATION (75 MIN)


Ønsker du at få en bredere vurdering af dit helbred, og at lære redskaber til selv at skabe daglig balance? Læge, ayurvedisk vejleder og clairvoyant Lotte Gram og Ayurvedisk lægeuddannede og NAYA partner Kristine Swalethorp ser dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til, hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde i disse 1:1 konsultationer.

PRIS: 1500 KR / 3 SESSIONER – 4199 KR.


NAYA LUXURY TREATMENT V. LILL-BRITT

(120 MIN)


Efter signaturbehandlingen, der tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, så står det dig frit for, om du vil afslutte med hovedbundsmassage, chakra afbalancering, ayurvedisk nasya, lerindpakning eller sublim ansigtsbehandling med produkter fra det bæredygtige danske brand S:KØN Skincare.

PRIS: 1750 KR / 3 BEHANDLINGER – 5150 KR.


NAYA SPA FOR PAR / 2 (120 MIN)


På udvalgte lørdage tilbyder vi en særlig SPA pakke for par – kan selvfølgelig også være for veninder, mor-datter og andre dejlige duoer. I starter med en skøn, afspændende signatur behandling med de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, og afslutter enten med 1/2 time i infrarød sauna eller med scrub og afslapning i vores store smukke kobber badekar.

PRIS: 2899 KR