NAYA BEHANDLINGER

NAYA HEALTH & SPA er dedikeret til at bringe den ældgamle visdom Ayurvedas transformerende redskaber ind i en moderne – og ikke mindst nordisk – sammenhæng. Vi udvikler hele tiden på nye behandlingsformer, der inspireres af de traditionelle, men integrere den nordiske natur og kultur. Vi tilbyder både behandlingskoncepterne i vores egne huse, og til SPA i hele landet, der ønsker dybere indhold i deres smukke lokaliteter. I 2022 vandt vi prisen for Bedste Skønhedsbehandling for vores Signatur Exclusive.

NAYA SIGNATUR – OGSÅ FOR GRAVIDE (75 min)


PRIS: 1149 KR / 3 BEHANDLINGER – 3299 KR.

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser. Det er muligt at booke denne behandling, så den er længere og inkluderer en lille ansigtsmassage også – i alt 105 min. for 1449,-

NAYA EXCLUSIVE – MED SHIRODHARA (120 min)


PRIS: 3 BEHANDLINGER – 5250 KR

Den udvidede signatur behandling tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den eksklusive behandling er inklusiv 30 minutters Shirodhara – en traditionel Ayurvedisk behandling, hvor varm olie strømmer på din pande, og sindet stilnes. Foruden den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm, så benyttes til denne behandling to liter ren sesamolie. Behandlingen kan kun bookes i et forløb på tre gange.

NAYA SIGNATUR & INFRARØD SAUNA (105 min)


PRIS: 1449 KR / 3 BEHANDLINGER – 4199 KR.

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Derudover guides du ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra ByKorsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser.

Behandlingen afsluttes med 30 min i infrarød sauna, som booster den udrensende effekt af behandlingen og bringer varme ind til hver en celle af din krop. Det er muligt at gå i bad hos os bagefter.

KROPSTERAPI V. KASPER CETTI (75 min)


PRIS: 950 KR / 3 BEHANDLINGER – 2700 KR.

Kropsterapien sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Behandlingen er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body-sds´ aku- og zonetryk.

NAYA 1:1 AYURVEDA KONSULTATION (75 MIN)


PRIS: 1500 KR / 3 SESSIONER – 4199 KR.

Ønsker du at få en bredere vurdering af dit helbred, og at lære redskaber til selv at skabe daglig balance? Læge, ayurvedisk vejleder og clairvoyant Lotte Gram og Ayurvedisk lægeuddannede og NAYA partner Kristine Swalethorp ser dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til, hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde i disse 1:1 konsultationer.

I forløbene vil I både arbejde med at styrke din fysiske krop samt dit psykiske helbred, og der bruges redskaber fra ayurveda som f.eks viden om din dosha-konstitution, meditation, vejrtrækning, yoga, kost og meget mere.

Vi anbefaler et forløb på tre gange, hvor du vil have hjemmearbejde mellem gangene og få den optimale støtte til nye sunde vaner.


NAYA LUXURY TREATMENT V. LILL-BRITT (120 MIN)


PRIS: 1750 KR / 3 BEHANDLINGER – 5150 KR.

Efter signaturbehandlingen, der tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, så står det dig frit for, om du vil afslutte med hovedbundsmassage, chakra afbalancering, ayurvedisk nasya, lerindpakning eller sublim ansigtsbehandling med produkter fra det bæredygtige danske brand S:KØN Skincare. Denne behandling udføres kun af Lill-Britt, og du vælger kombinationen i samråd med hende på dagen.

Japansk lifting (60min)

Forårsdeal indtil d. 1 april 

Efterfølgende 750 kr

PRIS: 650 KR / 3 BEHANDLINGER – 1800 KR.

En skøn wellnessbehandling med to forskellige masker, hovedbundsmassage, ansigtsmassage med økologisk hybenkerneolie og saltstensmassage. Behandlingen afsluttes med øjencreme. Japansk lifting reducerer de små fine linjer i ansigtet, frisker huden op og giver glød. Derudover giver behandlingen ro, mindsker stress og afbalancerer kroppen.Husk at ansigtet er det første andre mennesker ser, dit visitkort/cv, så benyt muligheden for at få fin glød og et friskere udseende. Behandlingen anbefales ikke på personer der er i 1. trimester, personer med feber eller personer med åbne sår eller lign.

NAYA SPA FOR PAR / 2 (120 MIN)


PRIS: 2899 KR

På udvalgte lørdage tilbyder vi en særlig SPA pakke for par – kan selvfølgelig også være for veninder, mor-datter og andre dejlige duoer. I starter med en skøn, afspændende signatur behandling med de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, og afslutter enten med 1/2 time i infrarød sauna eller med scrub og afslapning i vores store smukke kobber badekar.

Du kan også skrive eller ringe til os for mere info og ønske til tidsbestilling.

NAYA GAVEKORT


Forkæl én, du holder af, med et gavekort til en Ayurvedisk behandling, 1:1 ayurvedisk livsstilssession, klippekort, produkter eller andet i vores Ayurvediske hus.

Du vælger selv beløbet, og kommer du forbi NAYA CPH på Bülowsvej 50A, 1870 Frederiksberg C, så skriver vi et smukt gavekort til dig.