NAYA BEHANDLINGER

NAYA CPH er dedikeret til at bringe den ældgamle visdom Ayurvedas transformerende redskaber ind i en moderne – og ikke mindst nordisk – sammenhæng. Vi udvikler hele tiden nye behandlingsformer, der inspireres af de traditionelle behandlinger og integrerer den nordiske natur og kultur.


I 2022 vandt vi prisen for Bedste Skønhedsbehandling for vores Signatur Exclusive.

NAYA SIGNATUR – (75 min)


PRIS: 1149 KR / 3 BEHANDLINGER – 3299 KR.

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Du guides ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra By Korsholm er en stor del af behandlingen. Den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser.


Det er muligt at booke denne behandling, så den er længere og inkluderer en lille ansigtsmassage – i alt 105 min. for 1449,-

NAYA EXCLUSIVE – MED SHIRODHARA (120 min)


PRIS: 3 BEHANDLINGER – 5250 KR

Den udvidede signatur behandling tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmarpunkter. Du guides ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet.


Den eksklusive behandling er inklusiv 30 minutters Shirodhara – en traditionel Ayurvedisk behandling, hvor varm olie strømmer på din pande, og sindet stilnes. Foruden den lækre Ayurvediske balance olie fra By Korsholm, benyttes to liter ren sesamolie.


Behandlingen kan kun bookes i et forløb på tre gange.

KROPSTERAPI V. KASPER CETTI (75 min)


PRIS:1100 KR / 3 BEHANDLINGER – 3150 KR.

Kropsterapien sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Det gør det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, og der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.


Behandlingen er en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body-sds' aku- og zonetryk.

1:1 AYURVEDA KONSULTATION (90 MIN)


PRIS: 1500 KR / 3 SESSIONER – 4199 KR.

Ønsker du at få en bredere vurdering af dit helbred, og at lære redskaber til selv at skabe daglig balance? Læge, ayurvedisk vejleder og clairvoyant Lotte Gram og Ayurvedisk lægeuddannede og NAYA partner Kristine Swalethorp ser dit helbred i et større perspektiv, og vejleder dig til, hvordan du kan skabe et bedre helbred, mere sundhed og livsglæde i disse 1:1 konsultationer.


I forløbene vil I både arbejde med at styrke din fysiske krop samt dit psykiske helbred, og der bruges redskaber fra ayurveda som f.eks. viden om din dosha-konstitution, meditation, vejrtrækning, yoga, kost og meget mere.


Vi anbefaler et forløb på tre konsultationer, hvor du vil have hjemmearbejde imellem og få den optimale støtte til nye sunde vaner.

OGSÅ FOR GRAVIDE

1:1 FORLØB MED KONSULTATION OG SIGNATUR BEHANDLING

PRIS: 2395KR.

Er du nysgerrig efter at komme i gang med Ayurveda?

I dette særlige forløb giver vi dig mulighed for både at få en Ayurvedisk 1:1 konsultation og en Ayurvedisk signatur behandling.


Ved konsultationen lærer du din dosha-type at kende og får gode råd til simple livsstilsændringer, som kan styrke dit helbred og din livsenergi.


I behandlingen mærker du på egen krop, hvordan dit stressniveau falder og dit nervesystem falder til ro, hvilket er et perfekt afsæt for en ny livsstil.


Du kan booke dine ydelser i den rækkefølge, du har lyst til.

NAYA LUXURY TREATMENT V. LILL-BRITT (120 MIN)


PRIS: 1750 KR / 3 BEHANDLINGER – 5150 KR.

Først får du en dejlig signaturbehandling, der tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter.


Dernæst kan du vælge, om du vil afslutte med hovedbundsmassage, chakra afbalancering, lerindpakning eller sublim ansigtsbehandling med produkter fra det bæredygtige danske brand S:KØN Skincare, hvis man ønsker at afslutte med Ayurvedisk Nasya (næsebehandling med olie), kan dette tilkøbes på dagen for 150kr.


Denne behandling udføres kun af Lill-Britt, og du vælger kombinationen i samråd med hende på dagen.

JAPANSK LIFTING (60 MIN)

PRIS: 750 KR / 3 BEHANDLINGER – 2000 KR.

Japansk Ansigts Lifting er en behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler og dræner ansigtet for affaldsstoffer.


Der anvendes lækre økologiske produkter til behandlingen.


Hvad du kan forvente af behandlingen:
-Reducerer fine linjer og rynker
-Reducerer hævelse og mørke rander under øjnene
-Løfter ansigtet og øger produktionen af kollegin i huden
-Giver varm glød og frisk udstråling
-Udskillelse af væskeophobning i ansigtet
-Færre spændinger i ansigtet
-Bindevævsmassage, øget blodcirkulationen til ansigtet
-Virker afstressende og beroligende på nervesystemet

NAYA SIGNATUR + JAPANSK LIFTING

120 min. 

Pris. 1750kr 

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Du guides ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra By Korsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser. 


Dernæst modtager du Japansk Ansigts Lifting, som er en behandlingsmetode, der stimulerer punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler og dræner ansigtet for affaldsstoffer.


Læs mere om behandlingerne ovenfor.


Denne pakke kan kun bookes af Majbritt. 

NAYA SIGNATUR & INFRARØD SAUNA (105 min)


PRIS: 1449 KR / 3 BEHANDLINGER – 4199 KR.

Signaturbehandlingen tager dig igennem de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter. Du guides ind i en dyb indre ro gennem dybe åndedræt og aromaterapi, der beroliger nervesystemet. Den lækre Ayurvediske balance olie fra By Korsholm er en stor del af behandlingen, idet den har indkog af urter, der trænger ind, stimulerer blodcirkulationen og fremmer de naturlige helingsprocesser.


Behandlingen er inkluderet 30 min i infrarød sauna, som booster den udrensende effekt af behandlingen og bringer varme ind til hver en celle af din krop.


Det er muligt at gå i bad hos os bagefter. 

NAYA SPA FOR PAR / 2 (120 MIN)


PRIS: 2899 KR

På udvalgte lørdage tilbyder vi en særlig NAYA SPA pakke for par – kan selvfølgelig også være for veninder, mor-datter og andre dejlige duoer. I starter med en skøn, afspændende signatur behandling med de Ayurvediske teknikker Garshana (tørbørstning), Abhyanga (oliemasage) og tryk på udvalgte Marmapunkter, og afslutter enten med 1/2 time i infrarød sauna eller med scrub og afslapning i vores store smukke kobber badekar.


Du kan også skrive eller ringe til os for mere info og ønske til tidsbestilling.

NAYA GAVEKORT


Forkæl én, du holder af, med et gavekort til en Ayurvedisk behandling, 1:1 ayurvedisk livsstilssession, klippekort, produkter eller andet i vores Ayurvediske hus.

Du vælger selv beløbet, og kommer du forbi NAYA CPH på Bülowsvej 50A, 1870 Frederiksberg C, så skriver vi et smukt gavekort til dig.

unsplash